„Americký sýrový toust mě naučily dělat dcery, studují v USA a Kanadě. Varianta s fazolemi – červenými či bílými – je méně známá a já ji miluju,“ prozradila Hanka Michopulu.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 579.67 kcal
- Bílkoviny 44.33 g
- Sacharidy 80.67 g
- Tuky 10 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.