Domácí sušenky jsou snadné, chutné a zdravější než koupené. Navíc si je můžete upéct přesně s tím, co máte nejradši. Základní recept na domácí sušenky obměňujte podle chuti a fantazie. Vyzkoušejte oříšky, čokoládu nebo kokos. Sušenky jsou jednoduché a rychlé na přípravu. Chutnají dětem, ale také jako sladká tečka ke kávě.
na 12 sušenek
Suroviny
na 12 sušenek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2250 kcal
- Bílkoviny 40 g
- Sacharidy 270 g
- Tuky 106 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/5
Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa
Komentáře
Výborný recept, přidávám tak lžíci dvě burákového másla a můžeme se jich ujíst :D
Hledal jsem vice ceskou variantu americkych susenek a toto je presne ono – mene tucne, mene sladke. Od nekterych americkych susenek se da prevzit posypani troskou hrubozrnne soli, posili to ostatni chute, hlavne pripadnou cokoladovou.
Jsme opravdu moc rádi, že vám sušenky chutnaly! A hrubozrnná sůl je naprosto skvělý nápad.
Moc děkujeme, redakce Apetitu
Jsou vynikající, delavam vždy rovnou z většího množství, vydrží v uzavřené nádobě skutečně dlouho křupavé. Je pravda, že jsou potřeba hlídat, poprvé jsem je trochu pripalila, obzvláště je třeba hlídat banánové (když se udělají jen o trochu víc, jsou pak hořko-kyselé), a také rozinkove, ideálně rozinky trochu pokrajet, ty se v sušenkách obzvláště rady se pripaluji. Jinak sirup dávám různý, třeba višňový a jsou vždy skvělé.
nevim,co jsem delala spatne,ale hodnr ze susenek osobne citim mouku s kypr.pr.,ale chlapum na druhou stranu mocccc chutnaji a pokud prekonam sve citlive chutove bunky ,vtnukne jejich maslova chut,jen je chce opravdu hlidat:-)
Sušenky jsou moc dobré. Přidala jsem do nich lískáče a čokoládu.