Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (127x)
23. 5. 2018
Domácí sušenky (základní recept)
Apetit
Domácí sušenky (základní recept)
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (127x)

Domácí sušenky jsou snadné, chutné a zdravější než koupené. Navíc si je můžete upéct přesně s tím, co máte nejradši. Základní recept na domácí sušenky obměňujte podle chuti a fantazie. Vyzkoušejte oříšky, čokoládu nebo kokos. Sušenky jsou jednoduché a rychlé na přípravu. Chutnají dětem, ale také jako sladká tečka ke kávě.


Nezhasínat obrazovku
na 12 sušenek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 12 sušenek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2250 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 270 g
  • Tuky 106 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(127 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Cookies s kousky čokolády

Komentáře

Tara  Rees profile image
Tara Rees
06.02.2021 16:13

Výborný recept, přidávám tak lžíci dvě burákového másla a můžeme se jich ujíst :D

Břetislav Břeh profile image
Břetislav Břeh
29.03.2018 15:51

Hledal jsem vice ceskou variantu americkych susenek a toto je presne ono – mene tucne, mene sladke. Od nekterych americkych susenek se da prevzit posypani troskou hrubozrnne soli, posili to ostatni chute, hlavne pripadnou cokoladovou.

Martina Kojzarová
03.04.2018 08:55

Jsme opravdu moc rádi, že vám sušenky chutnaly! A hrubozrnná sůl je naprosto skvělý nápad.

Moc děkujeme, redakce Apetitu

Eva Mlázovská profile image
Eva Mlázovská
04.02.2017 13:29

Jsou vynikající, delavam vždy rovnou z většího množství, vydrží v uzavřené nádobě skutečně dlouho křupavé. Je pravda, že jsou potřeba hlídat, poprvé jsem je trochu pripalila, obzvláště je třeba hlídat banánové (když se udělají jen o trochu víc, jsou pak hořko-kyselé), a také rozinkove, ideálně rozinky trochu pokrajet, ty se v sušenkách obzvláště rady se pripaluji. Jinak sirup dávám různý, třeba višňový a jsou vždy skvělé.

Lucie Veinfurtova profile image
Lucie Veinfurtova
03.10.2015 18:13

nevim,co jsem delala spatne,ale hodnr ze susenek osobne citim mouku s kypr.pr.,ale chlapum na druhou stranu mocccc chutnaji a pokud prekonam sve citlive chutove bunky ,vtnukne jejich maslova chut,jen je chce opravdu hlidat:-)

Katka Burešová profile image
Katka Burešová
30.12.2014 21:21

Sušenky jsou moc dobré. Přidala jsem do nich lískáče a čokoládu.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/5

Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa