Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
Valentýnská večeře
Pixabay.com

Předkrm
Začněte třeba salátem s lososem a jahodami, krabím koktejlem nebo si připravte žampiony zapečené se sýrem a ořechy. Milovníci šunky mohou zkusit šunku s ricottou anebo italskou verzi v podobě pršutového chlebíčku.

Pro zahřátí si uvařte krémovou chřestovou nebo dýňovou polévku s čočkou a ořechy.

Hlavní chod
Z těstovinových pokrmů zkuste těstoviny s krevetami na chilli  a tagliolini alla pescatora aneb těstoviny po rybářsku s humrem. Jestli jste dostali chuť na pořádný kus masa, udělejte si bleskurychlý rostbíf  nebo steak s omáčkou pizzaiola.

A co k masu? 
Výborně se hodí salát s horkými parmazánovými hoblinkami, hranolky pečené v troubě  nebo pečené česnekové brambory.

Dezert
Pokud budete mít pocit, že se do vás ještě něco vejde, připravte si tiramisu, klasiku, kterou má rád snad každý. Zážitkem i pro oko je cheesecake s bílou čokoládou a borůvkami. Zmrzlinový pohár vyšší třídy je čokoládovo arašídový pohár se třemi druhy zmrzliny, medem, oříšky a arašídovým máslem.