Nová registrace Zapomenuté heslo
16. 10. 2014

Vychutnejte si náš národní nápoj v oroseném půllitru i na talíři! Pivní delikatesy jsme s pomocí expertů spárovali se špičkovými pivy z malých českých pivovarů tak, abyste si užili jejich dokonalou souhru.

Párování jídel s pivy je nový celosvětový trend, který podporuje chuťovou rozmanitost piv. Dobře zkombinované pivo a jídlo vám totiž ukážou úplně nový chuťový rozměr. Na pomoc při párování jsme si přizvali experty Honzu Kočku a Vítka Dvořáka – oba kromě jiného působí v pivotéce Pivní rozmanitost, kde si můžete doporučované produkty z malých pivovarů koupit. Jejich tipy najdete přímo u receptů.

Recepty

české pivo Pivo

Podobné kolekce receptů

Související články

panák alkoholu

Nejdeme na pivo, jdeme na panáka!

Počet Čechů holdujících pěnivému moku klesá, i když si pivo někdydá téměř devět z deseti českých mužů a polovina žen. S překvapivýmzjištěním přišlo Centrum pro výzkum veřejného mínění (CVVM).„Roční spotřeba piva v Česku dlouhodobě stagnuje na zhruba 160 litrechna osobu. Tuzemská spotřeba Čechů v Čechách klesá, je nahrazovánakonzumací cizinců v Česku,“ potvrdil trend Jan Veselý z Českého svazupivovarů a sladoven.