Nová registrace Zapomenuté heslo
16. 10. 2014

Vychutnejte si náš národní nápoj v oroseném půllitru i na talíři! Pivní delikatesy jsme s pomocí expertů spárovali se špičkovými pivy z malých českých pivovarů tak, abyste si užili jejich dokonalou souhru.

Párování jídel s pivy je nový celosvětový trend, který podporuje chuťovou rozmanitost piv. Dobře zkombinované pivo a jídlo vám totiž ukážou úplně nový chuťový rozměr. Na pomoc při párování jsme si přizvali experty Honzu Kočku a Vítka Dvořáka – oba kromě jiného působí v pivotéce Pivní rozmanitost, kde si můžete doporučované produkty z malých pivovarů koupit. Jejich tipy najdete přímo u receptů.

Recepty

České pivo Pivo

Podobné kolekce receptů

Související články

 Pilsner Urquell

KVÍZ: Kolik toho víte o čepování piva?

Česká hospoda a dobře načepované pivo – to patří k sobě. Správné čepování není jen o naplnění sklenice, je to mistrovská dovednost, která vyžaduje zkušenosti, přesnost a péči. Víte, jak rozpoznat kvalitně načepované pivo? Jaké detaily mohou pokazit dokonalý půllitr? Vyzkoušejte náš kvíz a otestujte své znalosti o tomto řemesle. Naučíte se poznat různé styly čepování, od hladinky po mlíko, a objevíte, co vše stojí za dokonalým pivním zážitkem.