Nová registrace Zapomenuté heslo

Užijte si ty nejkouzelnější Vánoce s prosincovým Apetitem. Máme pro vás recepty na celé svátky.

16. 11. 2023
Apetit 12/2023
Apetit

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 16. 11. Na jeho stránky jsme sepsali vše, co budete potřebovat k prožití těch nejpohodovějších Vánoc.

Z perníku upečeme stromeček, chaloupku i adventní kalendář.

Máme pro vás spoustu tipů na dárky, včetně těch jedlých. Helena Fléglová vás například ve své Cukrářské akademii zasvětí do tajů čokolády a ukáže vám, jak na luxusní pralinky.

Péct cukroví budeme hned dvakrát – nejdříve v duchu prvorepublikových tradic a elegance, podruhé pak s Mirkou van Gils Slavíkovou z její kuchařky Štědré a voňavé.

Vyhneme se všem potenciálním zádrhelům a díky vánočkovému manuálu na stůl postavíme dokonalou vánočku. Na své si přijdou i milovníci štóly.

Stačí pár triků a štědrovečerní menu připravíme tak, aby chutnalo malým i velkým. Další sváteční dny můžete blízké pozvat na husí, vepřovou či dýňovou pečínku či na luxusní svíčkovou. Tu díky receptu krok za krokem zvládnete i v případě, že jste ji doteď odkládali.

Nejen svátečními pokrmy je ovšem člověk v prosinci živ, a proto jsme sepsali i mnoho rychlých lahodných nápadů na obědy a večeře, které vás zasytí a zahřejí.

Apetit, napsáno s chutí.

Vybrat předplatné

TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného, které může být i vhodným dárkem pro vaše blízké. K ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat lákavé bonusy, nebo ho pořídit s úžasnou slevou. Tento měsíc můžete volit z bonusů v podobě svíčky Yankee Candle, pánve Eta Honeycomb, poukazu na online videokurz vaření, Líné kuchařky nebo Ginu 22. Ke všem variantám předplatného nyní získáte digitální verzi zdarma.

Sdílet článek

Vánoční cukroví Perník Čokoládové pralinky Cukrářská akademie Štola Vánočka Svíčková Vepřové maso Štědrovečerní menu Apetit

Související články