Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Teplý salát z pečených brambor
Teplý salát z pečených brambor


< 30 min
0,0 (0x)

1. Omyté a oškrábané brambory nakrájíme na tenké plátky, cibuli na větší klínky, česnek rozmáčkneme, vše smícháme s nasekanými bylinkami, okořeníme solí a pepřem, nakonec zlehka promícháme s oloupanou a nakrájenou červenou řepou (řepu až nakonec, aby nám zbytečně neobarvila ostatní suroviny) a vložíme na vymaštěný pekáč. Při 180°C pečeme cca 25 minut. 2. V míse vymícháme citrónovou šťávu s olivovým olejem, solí, pepřem a pažitkou v kompaktní dresink. Před podáváním pečenou zeleninu dresinkem pokapeme. Salát podáváme teplý nebo vlažný jako přílohu k pečeným špačkům.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu