Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Kreolské kuře z Luk
Kreolské kuře z Luk


< 60 min
0,0 (0x)

V keramické mističce se rozšlehá štáva z citrónu s oliv. olejem. Dále se přidá hořčice a koření. Med se rozehřeje a teplý nalije do připravené směsy. Směs se prošlehá do zchladnutí. Kuře se opláchne a prsty se uvolní kůže na stehnech a prsou. V mase na stehnech a prsou se provedou nožem zářezy. Kořenící marináda se vpraví pod kůži a do zářezů v mase, zbytkem se potře kůže. Kuře se těsně zabalí do potravinářské folie a uloží do druhého dne v ledničce. Pečeme na 150°C cca 60 minut v horkovzdušné troubě. Díky medu získá kuře během pečení tmavě karamelovou barvu. Dobrou chuť


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu