Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)
25. 8. 2014
Šunkové kostičky
Apetit
Šunkové kostičky
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)

Díky pečení na vodní lázni je vaječná ‚nádivka‘ úžasně nadýchaná a nevysuší se. Podávat ji můžete jako chuťovku.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 489.5 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.12.2007 08:47
Recept se nachází v č. 4/07, str.47
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.