Recepty Segedínský guláš Segedínský guláš od babky Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno < 60 min 0,0 (0x) 9. 7. 2014 < 60 min 0,0 (0x) Nezhasínat obrazovku Porce 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 1.00 ks cibule 1.00 kg vepřová plec 1.00 kg zelí kysané 1.00 kelímek zakysaná smetana paprika mletá sladká sůl pepř Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky Postup přípravy Cibuli pokrájet nadrobno a osmažit na oleji. Maso pokrájet na kostky, osolit a podusit cca 5 minut na cibuli. Přidat 1 kávovou lžičku červené papriky a dusit 20 minut. Přidat kapustu, podlít vodou a místo a dusit, dokud není maso měkké (minimálně 30 minut). Přisypat 2 lžíce hladké mouky a míchat 5 minut. Nalít vodu podle toho, kolik šťávy je potřeba, a nechat vařit 5 minut. Přidat kelímek kyselé smetany. Foto: Wikimedia Commons Autor: slavenka Uložit do kuchařky Uloženo 0x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 0,0/5 Hodnocení receptu 0,0/5 (0 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Do hodiny Východoevropská Dušení Hlavní chod Segedínský guláš Cibule Vepřová plec Zelí kysané Zakysaná smetana Paprika mletá sladká Sůl Pepř