Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (19x)
22. 6. 2015
Pečená treska s kořeněnou krustou
Apetit
Pečená treska s kořeněnou krustou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (19x)

Zdravá večeře se sezonní zeleninou. Jemné rybí maso získá díky ochucené strouhance neuvěřitelný šmrnc! Pečená treska s kořeněnou krustou je senzační letní jídlo, plné chuti a jednoduché na přípravu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 583.25 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 79.75 g
  • Tuky 14.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace , z vydání Apetit Pečená treska s kořeněnou krustou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.