V kastrolu nahřejeme olej a pokrájenou cibuli v něm necháme zesklovatět. Přidáme jemně nakrájený česnek, čili papričku a rajčata. Osolíme, přimícháme fazole, jarní cibulku, brusinkovou omáčku a společně krátce podusíme.
Mezitím Hermelíny obtočíme plátky šunky a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 6 minut z každé strany.
Hotové fazole rozdělíme spolu s hermelíny na talíře a posypeme pažitkou. Podáváme s pečivem.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 779.25 kcal
- Bílkoviny 54.25 g
- Sacharidy 28.5 g
- Tuky 48 g