Nová registrace Zapomenuté heslo

Oblíbená jídla známých influencerek? Kdo miluje roztavený sýr, kdo kachnu od maminky a kdo květák s mozzarellou?

Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
Apetit

Každá se proslavila jinak, co je ale spojuje, je obrovský počet sledujících na Instagramu. A také to, že jsou maminky malých dětí. Populární influencerky Nikol Švantnerová, Aneta Chovanová aka A.N.D.U.L.A a Nikol Moravcová sdílí na svých profilech originální obsah a jsou inspirací pro mnohé. A ač se ani jedna na oblast jídla a vaření vyloženě nezaměřuje, přesto i tyto tipy jejich fanoušci oceňují. A dámy se v kuchyni zdatně ohání. Jaká jsou jejich top jídla? 

Uspět na sociálních sítích není v dnešní době nic snadného, konkurence je obrovská, ale pokud jste autentičtí a vytváříte kvalitní obsah, máte minimálně dobře našlápnuto. Aneta Chovanová, Nikol Moravcová a Nikol Švantnerová jsou na Instagramu ostřílené matadorky a jejich fanouškovské základny jsou pevné.

A ony sdílí jak každodenní drobné či větší radosti a starosti, tak zážitky z cest, módní inspiraci a čas od času i jídlo. Ukazují rychlé, ale kvalitní obědy či večeře, které chystají sobě a svým dětem. Jindy zase sdílí jídelníček, pomocí kterého se dostávají do formy, ale nebojí se ani sladkého pečení a komplikovanějších zákusků. My jsme se jich zeptali na jejich nejoblíbenější jídla. 

Nikol Moravcová je milovnice sýrů

Herečka, moderátorka a už roky také úspěšná influencerka má vždy dokonalé fotky a vyladěný feed. Na svém profilu sdílí jak střípky ze života maminky předškolačky, tak i cestování, módní inspiraci a to, jak pečuje o svou pleť nebo postavu. S rodinou tráví ráda čas mimo republiku, pravidelně odjíždí např. na Kanárské ostrovy, kde si to zamilovali.

Nedávno na svém profilu sdílela, jak s dcerkou připravují domácí granolu a pro Apetit se svěřila, že je těžké vybrat jen jedno oblíbené jídlo. „Miluji brynzovou polévku Demikat od mého slovenského manžela, rakletové grilovačky u mého táty a sojové špízy od mojí mamky. Vlastně miluji sýry na všechny způsoby. Takže oblíbené jídlo? Cokoliv s rozteklým sýrem,“ směje se. 

Aneta Chovanová nedá dopustit na jídlo od maminky

Aneta Chovanová vstoupila na Instagram před pár lety jako uragán a okamžitě si získala publikum svým smyslem pro humor, originálními tanečními kreacemi a tím, že ač má vzhled bohyně, působí „jako jedna z nás“. Fanoušci milují jejího malého syna, fandí jí v osobním životě, inspirují se tipy na interiérový design i v péči o pleť.

A když A.N.D.U.L.A., jak zní její přezdívka, řekne, že její polévka „andulačka“ je dokonalá nebo že skvěle chutnají rajčata s moučkovým cukrem, můžete si být jistí, že nelže. Když připravovala karbanátky, všichni zkusili její recept se slaninou a houbami, citronádu dělají všichni podle ní. A mnozí se vdali nebo oženili díky tomu, že před budoucí tchyni naservírovali panenku se zkaramelizovanými jablky podle jejího receptu a jako dezert její šátečky s ovocem a čokoládou. Ale co je její nej jídlo? „Kachna se zelím a knedlíkem od mojí maminky,“ odpověděla nám a my se nedivíme – od maminky vždy chutná nejlépe. 

Nikol Švantnerová miluje květák s mozzarellou

Bývalá královna krásy se i jako maminka malé holčičky stále ještě věnuje modelingu a udržuje se ve skvělé formě. Miluje pohyb, hory v zimě i v létě, pravidelně sdílí se svými sledujícími tipy na domácí cvičení a už plánuje, že se opět vrhne na běhání. 

Ač žije hodně aktivně, zároveň ráda vytváří teplo domova a k tomu patří i vaření a pečení. Její oblíbenou snídaní je tzv. overnight oats a u oběda pro sebe a dcerku sice ocení rychlou přípravu, ale rozhodně se nešidí: rajčatové risotto s mozzarellou, květák s pestem a mozzarellou pečený v troubě, feta sýr zapečený s rajčaty nebo nejoblíbenější nočky s rajčatovou omáčkou a sýrem. Nikol je i zdatná pekařka: nedá dopustit na kakaovou bábovku s tvarohem nebo mrkvovo-jablečné muffiny.

Sdílet článek

Jídelníček celebrit Foodblogeři a foodblogerky

Související články