Nová registrace Zapomenuté heslo
17. 7. 2017
Dušené zelí
Apetit

Vysoké nad Jizerou proslulo v gurmánských a jiných labužnických kruzích díky červenému špičatému zelí. A zrovna okolo tohoto města vede dnešní soutěžní prázdninová mapa.

Protože je zelí plné vitamínů a antioxidantů, byl dnešní úkol nad slunce jasný. Dejte si dnes zelí v jakékoli podobě. Nemusí to být přímo to vysocké, můžete si na talíř dát i jakékoli jiné.

Syrové, dušené, vařené, kysané, studené, teplé, horké, vlažné, budu počítat i zelí odšťavněné do koktejlu.

Letní zelná inspirace z Apetitu:

[[nid:10796]]

[[nid:7995]]
 
[[nid:30575]]
 
[[nid:30352]]
 
[[nid:9327]]
 
[[nid:10798]]
 
[[nid:11413]]

Zkuste také...

Florentýnin salát ze špičatého zelí, který báječně funguje jako lehký, teplý, pětiminutový oslňovač davů a lamač labužnických srdcí.