Články Tipy a triky Co znamená redukovat? Sdílet 118x sdíleno Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Redakce Apetit 18. 7. 2014 Pexels.com Vařit tekutinu v nezakryté nádobě, aby zmenšila objem. Odpaření urychlí nízká nádoba o větším průměru. Sdílet článek Co znamená redukovat? Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Vaření Kulinářské techniky Odpařování Příprava jídla Kuchyně Související články Škola vaření: omáčky k masu Škola vaření: Připravte si skvělou cibuládu, hodí se ke klobáse s kaší i do toustu Související recepty Telecí demi-glace > 120 min 4.3 Grilované kachní prso s celerovým pyré a omáčkou z demi-glace > 60 min 3.6 Krémová chlebová omáčka s cibulí < 60 min 5 Omáčka s tmavými fazolemi < 30 min 1 Italské taralli > 60 min 5 Slané ořechy v karamelu s chilli < 15 min 5 Sladké ořechy v karamelu se skořicí < 15 min 5 Křupavá rýže, jemný losos a špetka svátečního kouzla, jednoduchý recept, který potěší oči i chuť < 30 min 5