Houby namočíme do teplé vody a před použitím přebytečnou vodu vymačkáme. Maso nakrájíme na tenké nudličky a naložíme do marinády. Marináda je: 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce cukru, 2 lžíce sezamového oleje, 1 lžička drceného česneku, špetka pepře. Maso marinujeme nejméně dvě hodiny. Připravíme si špenát (očistíme a odstraníme stvoly), cibuli a mrkev pokrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme zbytek sezamového oleje, zeskolvatíme cibulku, přidáme maso, houby, mrkev a česnek, orestujeme těsně před podáváním vložíme na dvě minutky čerstvý špenát. Nkonec ochutíme solí, pepřem a případně přidáme sojovou omáčku. Podáváme s rýžovými nudlemi připravenými dle návodu.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky