Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Kapr po našemu
Kapr po našemu


> 60 min
0,0 (0x)


Postup:
Postup: Vezměte rybu a stáhněte kůži. Naporcujte. Pak do mísy na dno dejte trošku cibule, na to jednu vrstvu ryby, posolte, popepřete, dejte cibuli a polijte citronem. Tak pokračujte, dokud máte rybu. Poslední vrstvu zasypejte celou cibulí. Dejte uležet v chladu 1 - 2 dny. Může být i méně, ale 2 dny jsou ideální. Po polovině doby porce přeložte, aby vrch byl vespod a opačně. Pak před podáváním očistěte od cibule (ne pod vodou oplachovat!),obalujte a pečte jako klasické řízky. K tomu buď chleba, nebo bramborový salát.


Nezhasínat obrazovku

Porce

5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu