Postup přípravy:
- První si připravíme korpus, rozdrtíme sušenky, které smícháme s mandlemi, mlékem a rozpuštěným máslem. Směs pořádně promícháme, aby se sušenky nasály máslem.Připravíme si formy na tartaletky, které nemusíme vymazávat. Sušenkovou směs rozdělíme do forem a udusáme.
- Troubu si předehřejem na 180 °C.
- Mezitím si připravíme drobenku. Všechny ingredience na drobenku smícháme dohromady. Omyjeme jablko, které zbavíme jadřince a nakrájíme si jej na velmi tenké plátky.
- Další krokem je příprava náplně. Do mísy dáme sýr, cukr, puding, skořici, zázvor a vejce a všechno smícháme dohromady. Krém necháme na chvíli stát a poté jej nalijeme na korpus.
- Na nalitý krém naskládáme plátky jablek a zasypeme drobenkou.
- Hotové cheesecaky dáme do trouby a pečeme na 160 °C přibližně 15 minut, poté teplotu snížime na 130 °C a dopékáme dalších 15 minut.
- Vypneme troubu a necháme cheesecaky v troubě vychladnout do druhého dne.
- Cheesecaky můžeme podávat ve formičce nebo na talíři.
- Dobrou chuť!
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky