Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (4x)
13. 4. 2018
Křupavý cheesecake s jablky
Křupavý cheesecake s jablky


Snadné
< 60 min
5,0 (4x)

Postup přípravy:

  • První si připravíme korpus, rozdrtíme sušenky, které smícháme s mandlemi, mlékem a rozpuštěným máslem. Směs pořádně promícháme, aby se sušenky nasály máslem.Připravíme si formy na tartaletky, které nemusíme vymazávat. Sušenkovou směs rozdělíme do forem a udusáme.
  • Troubu si předehřejem na 180 °C.
  • Mezitím si připravíme drobenku. Všechny ingredience na drobenku smícháme dohromady. Omyjeme jablko, které zbavíme jadřince a nakrájíme si jej na velmi tenké plátky.
  • Další krokem je příprava náplně. Do mísy dáme sýr, cukr, puding, skořici, zázvor a vejce a všechno smícháme dohromady. Krém necháme na chvíli stát  a poté jej nalijeme na korpus.
  • Na nalitý krém naskládáme plátky jablek a zasypeme drobenkou.
  • Hotové cheesecaky dáme do trouby a pečeme na 160 °C přibližně 15 minut, poté teplotu snížime na 130 °C a dopékáme dalších 15 minut.
  • Vypneme troubu a necháme cheesecaky v troubě vychladnout do druhého dne. 
  • Cheesecaky můžeme podávat ve formičce nebo na talíři.

 

  • Dobrou chuť!


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu