Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,0 (21x)
18. 7. 2014
Dort zastudena


Velmi snadné
< 20 min
4,0 (21x)

Od paní Blanky Nitschové z Prahy jsme dostali recept na dort zastudena HRC-DRC. Jeho přípravu zvládne i malé dítě. Když přijde neohlášená návštěva, můžete ho servírovat do deseti minut.


Nezhasínat obrazovku
Na 12 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 467 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 50 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Blanka Nitschová, z vydání Apetit Dort zastudena

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

I. Millerová profile image
I. Millerová
16.02.2010 21:12
Ďábelsky rychlé, božsky dobré. Také ho dělávám a nejen s mandarinkami.
  profile image
ala312
16.02.2010 07:11
Znám a dělám často, je super, kupuji korpus v Penny marketu je slabší a nedá se překrojit, ale stačí. Na1 kompot + 1 šlehačku + 1 pudink akorát. A hlavně je to za 5 minut rychlé a dobré, když náhodou přijde nečekaná návštěva. Mandarinky a trvanlivou šlehačku máme stále doma a pudink kupuji když je v akci do zásoby.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.