Nová registrace Zapomenuté heslo

Světové soutěže v Lyonu se zúčastní i český tým

19. 1. 2017
Světové soutěže v Lyonu se zúčastní i český tým

Tým špičkových českých kuchařů se prestižní soutěže zúčastní už počtvrté. 

 

International catering cup je jednou z nejprestižnějších gastronomických soutěží na světě. Koná se v kolébce gastronomie ve francouzském Lyonu od 20. do 21.1. 2017. Soutěž je součástí světové výstavy Sirha.

Již počtvrté bude na této soutěži prezentovat Českou republiku tým špičkových kuchařů. Na jejich slavnostní tabuli připravené podle soutěžního zadání nebude chybět kachní foie gras, pstruh a treska pečená v těstě, trilogie z vepřového masa, tartaletky a dort s jablky a hruškami.

soutěžní menu českých kuchařů soutěžní menu českých kuchařů

soutěžní menu českých kuchařů soutěžní menu českých kuchařů

soutěžní menu českých kuchařů soutěžní menu českých kuchařů

Do Lyonu pojede tým ve složení:

  • Radek David - leader týmu,  executive chef restaurací La Veranda Praha a Babičina Zahrada Průhonice
  • Jan Horký - člen týmu, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
  • Tomáš Popp - coach, manažer Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR 
  • Martin Svatek - člen poroty, executive chef hotel Nautilus Tábor, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR

soutěžní tím českých kuchařů

Sdílet článek

Lyon Mezinárodní soutěž Francouzská kuchyně Kachní foie gras Pstruh Treska Vepřové maso Tartaletky Jablečný dort Hruškový dort

Související články