Nová registrace Zapomenuté heslo

3,6 (13x)
19. 10. 2018
Jak na přepuštěné máslo? (+ kuřecí miniřízečky)

Malý zázrak. Superpotravina. Ale i pokud odhlédneme od pozitivních vlivů na zdraví, které přepuštěnému máslu připisuje ájurvédská medicína, má spoustu dalších skvělých vlastností, jež z něj činí surovinu, která by ve vaší domácnosti rozhodně neměla chybět. Krásně máslově voní, jeho trvanlivost je však na rozdíl od běžného másla řádově delší (při skladování v chladu vydrží i několik měsíců) a díky vysokému kouřovému bodu je skvělé na smažení, protože se nepřepaluje tak snadno a rychle. Tenhle poklad máte přitom doslova na dosah ruky! Bude vám stačit kapka trpělivosti, rendlík, lžíce, sklenice a gáza nebo čistá utěrka. Hotové přepuštěné máslo otestujte třeba na redakčním večírkovém hitu – šťavnatých kuřecích miniřízečcích v křupavé panko strouhance. Lepší řízky jste ještě nejedli!

Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7480 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 830 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt