Nová registrace Zapomenuté heslo
22. 7. 2019
dort pavlova
Pixabay.com

Vysušený nebo gumový? Víte jaký by měl být dort se slavným označením Pavlova? 

 

Včera jsem zkoušela DORT PAVLOVA. Po uvedeném čase sušení v troubě byla ale hmota "gumová" (konzistence jako marsmallow). Nedošlo někde k chybičce? myslela jsem, že bude stejně vysušený třeba jako pusinky :( Nakonec jsem dort dala druhý den ještě na dvě hodiny do trouby - udělala se pevnější kůrčička a i vnitřek měl o něco lepší konzistenci. Možná byla chyba v tom, že jsem neměla ocet balsamico, ale jen umeocet :) - byl tam trošku "cítit".

Dobrý den, blahopřejeme Vám ke správně "upečenému" dortu. Právě v tom spočívá kouzlo tohohle dezertu, tedy kromě kombinace se šlehačkou.