Nová registrace Zapomenuté heslo

Masožravá party nejen na Silvestra

Apetit
18. 7. 2014
Sardelové kuličky
Apetit

Tyto silvestrovské chuťovky nadchnou především masožravce, kteří se rádi zakousnou do něčeho pořádně masitého.

Efektní pohoštění pro teplý bufet můžete částečně připravit s předstihem. Uvidíte, jak chytrá vychytávka to je!

  • Dva dny předem uvařte guláš (pečivo k němu kupte čerstvé v den oslavy) a nechte ho uležet.
  • S několikadenní rezervou můžete připravit také paštiku a uložit ji v chladu.
  • V troubě předpečte masové koule a zamrazte je.
  • Den předem naložte kuřecí maso na špízy a pak ho napíchněte na špejle. Do marinády vložte také krůtí řízečky.
  • V den D připravte lososový tatarák, upečte šunku, usmažte řízečky, opečte špízy a v troubě rozpečte masové kuličky.

Voňavá hostina může začít! Buďte si jisti, že nezůstanou žádné zbytky.

Související články