Nová registrace Zapomenuté heslo

Představujeme letní speciál časopisu Apetit!

7. 6. 2017
letní speciál časopisu Apetit
Archiv

Speciální vydání s podtitulem Fresh & light, které vychází 8. 6. 2017, se celé nese v lehkém středomořském duchu. Charakteristické vůně a chutě Středomoří jsou navždy spojeny s létem.

Zelená a svěží bazalka, divoké oregano, právě opečené lilky, rajčatová omáčka, vůně rybářských sítí... K hlavním lákadlům zemí kolem Středozemního moře patří kromě slunce především jídlo a samozřejmě i víno. Právě těmto pilířům středomořského způsobu života se věnujeme v tomto letním speciálu.

Kdo ochutnal španělskou, francouzskou, italskou nebo řeckou kuchyni, žasne nad tím, s jakou lehkostí a jednoduchostí jsou jídla připravena a servírována. Všechny suroviny jsou rozpoznatelné na první pohled a zpracované tak, že ze sebe vydají to nejlepší. Pokrmy připravené z nich jsou plné silných chutí, ale přitom zůstávají svěží a lehké!

Naše speciální vydání časopisu Apetitu vás naladí na cesty po jižní Evropě a těm, kteří zůstanou jen u snění, nabídneme řadu receptů a tipy, jak přenést středomořskou atmosféru domů, do Česka. V letním speciálu vás čeká 101 receptů a tipů na jídla, která zkrátka budete chtít vařit a jíst celé léto. Pochopitelně v něm nebudou chybět ryby a plody moře, ale těšit se můžete i na odlehčené večeře, svěží letní dezerty či bleskové těstoviny.

Léto plné neodolatelných chutí vám přeje váš Apetit!

letní speciál časopisu Apetit

Sdílet článek

Středomořské jídlo Bazalka Rajčatová omáčka Ryby Plody moře Odlehčené večeře Dezerty Těstoviny Italská kuchyně

Související články