Nová registrace Zapomenuté heslo

Prázdninový speciál časopisu Apetit

21. 6. 2018
Prázdninový speciál časopisu Apetit
Archiv

Léto, dobré jídlo, osvěžující pití a pohoda... To je nový speciál časopisu Apetit! Je mnoho důvodů, proč se zamilovat do léta. Nejteplejší období roku láká ven, dny jsou nekonečné, noci teplé a my můžeme nejen být, ale i jíst pod širým nebem.

V prázdninovém speciálu časopisu Apetit, který vychází 21. 6., vám tentokrát nabídneme rozmanité recepty vhodné na jakoukoli letní oslavu, výlet do přírody nebo piknik či snídani v trávě, díky nimž si prázdniny ještě víc užijete! Těšte se na rozhovor s kuchařem Markem Pavalou, který rozjel školu vaření Fuego – camp & wild dinner o tom, jak vařit v divočině.

Poradíme vám, kde se dobře najíst u Vltavy, a necháme vás nahlédnout do krabiček, které si naše redakce připravuje k obědu, když je před uzávěrkou a není čas jít na oběd nebo si vařit v redakční kuchyni. S našimi recepty zkrátka dostanete chuť vyrazit ven a užít si léto plnými doušky!

Tak ať vám pod širým nebem chutná!
Nový speciál můžete právě teď zakoupit na stáncích nebo objednávat ZDE

Prázdninový speciál časopisu Apetit

Léto Letní oslavy Piknik Vaření v přírodě Škola vaření Venkovní vaření Snídaně Kuchař Časopis

Související články