Jedinečnou možnost ochutnat menu vytvořené a uvařené těmito třemi italskými šéfkuchaři budete mít už ve čtvrtek 27. října v resturaci Aromi a v sobotu 29. října v restauraci La Bottega Tusarova. Pokud vám nestačí menu jen ochutnávat, ale chcete se sami podílet na jeho vzniku, budete mít možnost v pátek 28. října ve škole vaření Laboratorio, kde proběhne v rámci kurzu s šéfkuchaři také unikátní cooking class výroby mozzarelly.  Tři říjnové večery s italskými šéfkuchaři budou inspirované červeno-zeleno-bílou italskou vlajkou. V Aromi tak ochutnáte červené menu, ve kterém se objevují například cherry rajčata, červený tuňák, nebo třešně a v La Bottega Tusarova zelené menu složené zejména z mořských plodů a tradičních receptů. Bílé menu, inspirované mléčnými produkty a domácími těstovinami, budete mít možnost uvařit pod vedením italských šéfkuchařů a sýraře Biagia Staiana ve škole vaření Laboratorio. Každé menu bude sommeliérem párované s víny Tenuta San Fancesco. |