Nová registrace Zapomenuté heslo
Apetit
18. 7. 2014
vanilkové rohlíčky
Pixabay.com

Vanilkový cukr dodá lahodnou vůni každému moučníku, krému či dezertu. Co ale zkusit dát cukru netradiční aroma?

 

Aromatické přísady můžete k cukru vložit pár dní předem nebo je rovnou společně rozmixovat najemno.

  • Mátový cukr se skvěle hodí k dezertům, v nichž hrají prim citrusy.
  • Dezerty z bílé čokolády dotáhnete k dokonalosti vůní levandule nebo růžových lístků a sytým čokoládovým dortům dá říz cukr se špetkou chilli.
  • Jednoduché piškotové moučníky osvěží cukr s citronovou kůrou.
Vanilkový cukr Mátový cukr Bílá čokoláda Levandule Růže Čokoládový dort Piškotový moučník Citronová kůra Dezerty

Související články