Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
maso se zeleninou
PXhere.com

Snadné a hřejivé

  • Lehké gratinované brambory
    Ideální večeře pro ty, kdo si hlídají linii. Tence pokrájené brambory navrstvené v pekáčku, zalité mlékem a zapečené se sýrem jsou prostě báječné.
  • Uzená krkovička a kuřecí paličky nadivoko
    Tohle je pěkně vypečená dobrota. V receptu našla své využití stará ověřená metoda – když přidáte kousek uzeného k chuťově méně výrazným masům, získáte báječnou chuť. V tomto receptu ji ještě znásobí jalovčinky a víno.
  • Celerový pekáček s ořechy
    Jen ho ochutnáte, už ho budete chtít péct znovu.
  • Žemlovka naslano
    Slaná žemlovka není žádná z nouze ctnost, ale domovem vonící večeře. Jestli vám zbyly housky od rána, teď víte, kam s nimi – nejlepší jsou totiž čerstvé nebo později zapečené.
  • Sýrové těstoviny
    Americká klasika, která se neobejde bez poctivé domácí sýrové omáčky. Připravit si ji můžete i předem, upečeno máte za dvacet minut.

Související články