Nová registrace Zapomenuté heslo

Masozávod v Modleticích zahájil provoz v roce 2003 a postupně se vypracoval mezi přední zpracovatele masa v celé České republice. Denně zde více než 400 zaměstnanců zpracuje průměrně 175 tun hovězího a vepřového masa. Celý výrobní proces od bourání masa přes výrobu mletého masa a klobás až po závěrečné balení probíhá kompletně pod jednou střechou. To zajišťuje nejen maximální kontrolu kvality, ale i rychlou distribuci, která je klíčová pro zachování čerstvosti.

Masozávod v Modleticích zahájil provoz v roce 2003 a postupně se vypracoval mezi přední zpracovatele masa v celé České republice. Denně zde více než 400 zaměstnanců zpracuje průměrně 175 tun hovězího a vepřového masa. Celý výrobní proces od bourání masa přes výrobu mletého masa a klobás až po závěrečné balení probíhá kompletně pod jednou střechou. To zajišťuje nejen maximální kontrolu kvality, ale i rychlou distribuci, která je klíčová pro zachování čerstvosti.

Masozávod v Modleticích zahájil provoz v roce 2003 a postupně se vypracoval mezi přední zpracovatele masa v celé České republice. Denně zde více než 400 zaměstnanců zpracuje průměrně 175 tun hovězího a vepřového masa. Celý výrobní proces od bourání masa přes výrobu mletého masa a klobás až po závěrečné balení probíhá kompletně pod jednou střechou. To zajišťuje nejen maximální kontrolu kvality, ale i rychlou distribuci, která je klíčová pro zachování čerstvosti.