Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozvánka na degustační menu do Buddha Bar Prague

30. 8. 2017
logo degustační menu do Buddha Bar Prague
Archiv

Od čtvrtka 31. 8. do soboty 2. 9. budete mít jedinečnou příležitost ochutnat degustační menu venezuelského šéfkuchaře Carlose Blanca.

 

Pražský Buddha Bar v rámci Chef tour uvítá šéfkuchaře Carlose Blanca, který vám připraví originální menu mísící jihoamerické a asijské chutě. Carlos Blanco svou kariéru v gastronomii započal v Římě, ale později se vrátil do rodného Caracasu, kde vystudoval kulinární institut a kde se po působení v několika restauracích stal šéfkuchařem tamního Buddha Baru. Jeho tým se často inspiruje karibskou kuchyní, kterou ovšem kombinuje i s dalšími exotickými vlivy. Výsledkem jsou úžasné pokrmy plné nových nápadů, chutí a vůní. Svůj koncept teď přiváží i do Prahy a vy tak můžete jeho jedinečné menu, kterým uchvátil venezuelský Caracas, ochutnat také.

Chef menu Carlose Blanca 

  • Ceviche „Beach Sunshine“ 
  • Humrový salát 
  • Tropický tabbouleh z quinoy 
  • Grilované mušle svatého Jakuba 
  • Kachní prso Magret s omáčkou „Guillin“
  • Sele na karibský zbůsob
  • Sušenky alfajores s fazolemi adzuki 
  • Sladká zelená papája s kozím sýrem
  • Čokoladovo-rumový dortík

plakát degustační menu do Buddha Bar Prague

Sdílet článek

Degustační menu Venezuelská kuchyně Asijská kuchyně Karibská kuchyně Ceviche Humrový salát Tabbouleh Kachní maso Kozí sýr Čokoláda

Související články