Přejít k hlavnímu obsahu
Lidé a jídlo „Do jaké cukrárny bych ráda dodávala zákusky? Ideálně do svojí,“ sdílela s námi Tereza Olbrichtová svůj sen Kynutý plundrový koláč Terezy Olbrichtové
5/8

„Do jaké cukrárny bych ráda dodávala zákusky? Ideálně do svojí,“ sdílela s námi Tereza Olbrichtová svůj sen>

Zpátky do článku „Do jaké cukrárny bych ráda dodávala zákusky? Ideálně do svojí,“ sdílela s námi Tereza Olbrichtová svůj sen
Kynutý plundrový koláč Terezy Olbrichtové

Kynutý plundrový koláč Terezy Olbrichtové

„Jestli něco řadím mezi sedm divů světa, je to plundrové těsto. Je sice pracnější než klasické kynuté, ale výsledný vzhled i chuť stojí za to! Pokud k tomu navíc přidáte tučný tvarohový krém a čerstvé ovoce, nerozhodí vás ani konec léta.“

Apetit