Přejít k hlavnímu obsahu
Lidé a jídlo „Lyofilizované houby jsou revoluce. Dává to houbám a jejich vůni třetí rozměr,“ říkáš Lukáš Zach, který je suší i pro Kašpárka Liška žlutavá - je na červeném seznamu, ale jak Lukáš říká, trhali ji s mykology na lyofilizaci na místě, kde jí bylo opravdu hodně 
10/16

„Lyofilizované houby jsou revoluce. Dává to houbám a jejich vůni třetí rozměr,“ říkáš Lukáš Zach, který je suší i pro Kašpárka>

Zpátky do článku „Lyofilizované houby jsou revoluce. Dává to houbám a jejich vůni třetí rozměr,“ říkáš Lukáš Zach, který je suší i pro Kašpárka
Liška žlutavá - je na červeném seznamu, ale jak Lukáš říká, trhali ji s mykology na lyofilizaci na místě, kde jí bylo opravdu hodně 

Liška žlutavá - je na červeném seznamu, ale jak Lukáš říká, trhali ji s mykology na lyofilizaci na místě, kde jí bylo opravdu hodně 

Se svolením Lukáše Zacha (Zach’s pesto & chilli)