Přejít k hlavnímu obsahu
Tipy redakce „Můj tým je důvodem, proč Papilio získalo od Gault&Millau čtyři čepice,“ říká šéfkuchař Jan Knedla, který pracoval i u Robuchona Tým si Jan Knedla pečlivě vybral, jeho kuchaři jsou zapálení do gastronomie
2/6

„Můj tým je důvodem, proč Papilio získalo od Gault&Millau čtyři čepice,“ říká šéfkuchař Jan Knedla, který pracoval i u Robuchona>

Zpátky do článku „Můj tým je důvodem, proč Papilio získalo od Gault&Millau čtyři čepice,“ říká šéfkuchař Jan Knedla, který pracoval i u Robuchona
Tým si Jan Knedla pečlivě vybral, jeho kuchaři jsou zapálení do gastronomie

Tým si Jan Knedla pečlivě vybral, jeho kuchaři jsou zapálení do gastronomie

Se svolením Jana Knedly (Papilio)