Přejít k hlavnímu obsahu
Lidé a jídlo Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká Café Imperial Dolce
6/12

Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká >

Zpátky do článku Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká
Café Imperial Dolce

Café Imperial Dolce

„Dobrou cukrařinu jsme chtěli dělat vždycky, ale dlouhé roky jsme měli k dispozici pouze omezené podmínky naší kuchyně Café Imperial, a tak jsme se rozhodli bouchnout do stolu a vybudovat samostatnou cukrářskou výrobnu,“ říká Zdeněk Pohlreich. 

Café Imperial Dolce