Přejít k hlavnímu obsahu
Lidé a jídlo Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká Café Imperial Dolce
4/12

Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká >

Zpátky do článku Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká
Café Imperial Dolce

Café Imperial Dolce

Používáme naprosté minimum průmyslově připravených věcí, razíme filozofii, že nemá cenu hledat náhražky – doba, kdy se tiramisu vyrábělo z pomazánkového másla, je zaplaťpánbůh pryč, říká Zdeněk Pohlreich.

Café Imperial Dolce