Přejít k hlavnímu obsahu
Lidé a jídlo Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká Café Imperial Dolce
8/12

Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká >

Zpátky do článku Pohlreichův cukrář Daniele Combi: Je to přísný šéf, ale ví, co chce. V českých cukrárnách mi často nechutná laskonka, říká
Café Imperial Dolce

Café Imperial Dolce

Já jsem zoufalý cukrář. Absolvoval jsem několik týdnů cukrářského výcviku, ale neumím to a samozřejmě platí, že řemeslo je zapotřebí neustále opakovat, aby člověk získat rutinu, což jsem nikdy moc nedělal, říká Zdeněk Pohlreich.

Café Imperial Dolce