Přejít k hlavnímu obsahu
Lidé a jídlo „Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu! Začínali jsme v covidové době v pronajaté provozovně na dva dny v týdnu a 1m2 skladu v Dobřichovicích, vše byla velmi amatérská ruční výroba
4/11

„Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!>

Zpátky do článku „Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!
Začínali jsme v covidové době v pronajaté provozovně na dva dny v týdnu a 1m2 skladu v Dobřichovicích, vše byla velmi amatérská ruční výroba

Začínali jsme v covidové době v pronajaté provozovně na dva dny v týdnu a 1m2 skladu v Dobřichovicích, vše byla velmi amatérská ruční výroba

Se svolením Kojibakers