Přejít k hlavnímu obsahu
Jak na to Postav třeba věž: Naučte se eklérky z odpalovaného těsta a stavte dechberoucí monumenty pièce montée d'éclairs Profiterolky s karamelovou zmrzlinou a čokoládovou polevou
16/16

Dezerty z odpalovaného těsta>

Zpátky do článku Dezerty z odpalovaného těsta
Profiterolky s karamelovou zmrzlinou a čokoládovou polevou

Profiterolky s karamelovou zmrzlinou a čokoládovou polevou

Profiterolky, tedy malé větrníčky z odpalovaného těsta, nemusíte plnit pouze nadýchanou šlehačkou. V létě zazáříte i s těmi plněnými zmrzlinou. Pozor ale, karamelová zmrzlina kvůli tekutému cukru taje rychleji než jiné druhy. Pracujte proto rychle a naplněné profiterolky s karamelovou zmrzlinou a čokoládovou polevou odkládejte rovnou do mrazáku. 

Apetit