Přejít k hlavnímu obsahu
Jak na to Jak připravit masovou kapsu? Od výběru masa až po vhodnou úpravu – máme pro vás ověřené tipy Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou
5/5

Jak připravit masovou kapsu? Od výběru masa až po vhodnou úpravu – máme pro vás ověřené tipy>

Zpátky do článku Jak připravit masovou kapsu? Od výběru masa až po vhodnou úpravu – máme pro vás ověřené tipy
Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou

Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou

Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný. Jde vlastně o smažené drůbeží řízky, ale ještě plněné vychlazeným ochuceným máslem. To se při smažení roztaví a při rozkrojení masa pak vytéká báječná šťáva. Recept najdete zde.

Apetit